Випускний вечір учнів 11 класу

У шкільному житті кожного учня випускний вечір є найбільш значущим і урочистим днем: довгі 11 років на нього з трепетом чекають як самі школярі, батьки, так і вчителі.

Сьогодні в гімназії свято - випускний вечір 11 класу. Розпочато святкування урочистим врученням атестатів, нагородження медалями випускників. Нагородження медалями провела Жученко Олена Вячеславівна, заступник голови адміністрації Новобаварського району Цибульник Тетяни Анатоліївни з соціальних та гуманітарних питань.

Цьогоріч з гімназією прощаються 26 випускників, 3 з яких закінчили гімназією на відмінно та нагороджені золотими ( Балан Олеся, Гордієнко Наталія) та срібною (Манза Ксенія) медалями. Батьки відмінників навчання відзначені Подяками Харківського міського голови Кернеса Геннадія Адольфовича. Дівчата також отримали цінні подарунки від депутата Харківської обласної ради Ткаченка Олександра Юрійовича.

/Files/photogallery/9108/IMG_8121.JPG

/Files/photogallery/9108/IMG_8153.JPG

Вчорашні школярі - чарівні випускниці. елегантні випускники - красиві, щасливі. з усмішкю на обличчі згадують найяскравіші моменти шкільного життя, піджартовують над вчителями та дякують їм за 11 років терпіння та турботи. Схвильовані вчителі не приховують емоції - змахують сльозинки з сумних, але щасливих очей.

Вітаємо випукників, батьків, вчителів з випуском 2017 року. Нехай здійсняться всі ваші мрії!

Кiлькiсть переглядiв: 203