Традиційне свято - посвята в гімназісти

Цього року традиційне свято - посвята в гімназісти- пройшло надзвичайно цікаво та запамяталося всім.

Сто двадцять талановитих п'ятикласників розпочали свій гімназійний шлях. У цих школярів високий інтелектуальний потенціал, учні мають різноманітні творчі здібності, широке коло захоплень: спорт, музика, співи, малювання.

Посвяти наймолодші гімназісти чекали з нетерпінням і тому ретельно готувались до неї, створюючи яскраву концертну програму. Свято пройшло в урочисто прикрашеній залі, до якої були запрошені батьки, вчителі, гімназісти-старшокласники. П'ятикласники дуже хвилювались, відчуваючи важливість цієї події та відповідальність за виступ перед гостями, але сконцентрувались і гідно представили свої класи.

"Усі таланти і творчі здібності учні гімназії зможуть розвивати й удосконалювати далі, адже для всебічного розвитку особистості в навчальному закладі створені усі умови",- зауважила, звертаючись до вихованців, директор гімназії Л.А. Ткаченко, наголосивши на необхідності насамперед старанно навчатися та брати участь у колективних справах.

Привітали зі святом п'ятикласників лідери учнівського самоврядування, подарували Сову - символ мудрості.

Кульмінацією свята стала клятва пятикласників: добре вчитися, брати активну участь у громадському житті, берегти й приумножати славу рідної гімназії, із честю нести високе звання гімназиста.

Відтепер учні 5-х класів стали повноправними членами великої гімназійної родини.

Кiлькiсть переглядiв: 177