Підведення підсумків предметного тижня історії і права

Згідно з планом роботи ліцею та з метою розвитку інтересу учнів до вивчення правознавства та історії, формування уміння використовувати теоретичні знання в різних життєвих ситуаціях, поглиблення знань школярів з історії та правознавства, формування історичних компетентностей та виховання патріотизму, любові до рідного краю, підготовки учнів до вибору майбутньої професії з 5 по 9 лютого 2024 року в ХЛ № 65 було проведено тиждень історії та правознавства.

Галерея "09.02.2024 Підведення підсумків предметного тижня історії та права"

Гасло тижня: «Сьогодні – знавці історії, а завтра - її творці».

Плануючи заходи тижня історії були чітко сформульовані основні завдання тижня:

- активізація пізнавального інтересу здобувачів освіти до історії;

- розширення й поглиблення знань та умінь учнів з предмета;

- реалізація на практиці основних принципів особистісно - орієнтованого підходу до навчання;

- створення сприятливих умов для виявлення знань та вмінь здобувачів освіти у нестандартних ігрових ситуаціях;

-розвиток логічного та аналітичного мислення;

-вміння висловлювати та відстоювати власну думку.

05.02.2024 у понеділок тиждень історії та права розпочався з ознайомлення зі змістом тижня предмету. Вчитель Явтушенко А. С. провела квест-гру «Загадки давніх цивілізацій»( (паралелі 5-х, 6-х класів).

06.02.2024 р. у вівторок вчитель історії Безпалий М. М. провів брейн-ринг «Подорож в минуле людства» з учнями 8-х класів.

07.02.2024 р. у середу учні 7-х класів з радістю складати історичні ребуси та кросворди під керівництвом вчителя Явтушенко А.С..

08.02.2024 р. у четвер вчителем Горпинко О.С. було проведено брейн-ринг «Його величність – закон» серед учнів 10-11-х класів.

09.02.2024 р. у п’ятницю вчителем Явтушенко А.С. для учнів 7-х класів була проведена гра-квест «Дослідницькі історії».

Кожен з нас повинен знати історію свого народу, своєї держави. Ми розуміємо, що без минулого немає сучасного, без традиційного немає нового. Для народу його історія – це не просто минуле, це його душа, особливо сьогодні, коли українці борються за своє майбутнє, за свою незалежність, за свої права.

Кiлькiсть переглядiв: 40