Підведення підсумків предметного тижня англійської мови

«The more languages you know the more times you are a human»(«Чим більше мов ти знаєш, тим більше разів ти людина»)

Із метою популяризації вивчення англійської мови, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів, у період із 12.02.2024-16.02.2024 у ХЛ № 65 був проведений тиждень англійської мови.

В рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалювали знання, уміння та навички, отримані на уроках англійської мови, розширювали світогляд та ерудицію учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки; виховували любов й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формували вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Протягом тижня були проведені такі заходи:

У понеділок, 12 лютого, вчитель Чамова Н.О. провела урок - вікторину «The Сleverest» між учнями початкової школи. Метою вікторини було позмагатися, перевірити свій рівень англійської і розважитись.

У вівторок, 13 лютого, вчитель Чамова Н.О. провела відео мандрівку Великою Британією для учнів 8-х класів. Під час перегляду відео діти дізналися багато цікавого про історію Великої Британії.

14 лютого, у середу, в День всіх закоханих, вчителями англійської мови було проведено конкурс валентинок «St. Valentine's Day». До нього були залучені учнів 1-11-х класів.

Для учнів 6-8-х класів вчителем Чамовою Н.О. було проведено урок-квест «St.Valentines Day. Quiz». Приймаючи участь в інтерактивному квесті, учні дізналися про історію свята та змогли навчитися висловлювати свої почуття англійською мовою.

Вчителем Пономаренко А.А. було проведено урок-гру для учнів 5-х та7-х класів. Учні розгадували шаради, ребуси, загадки, співали пісні. А для учнів 5-х класів було проведено конкурс знавців англійської мови «Цікава англійська».

15 лютого, у четвер, вчителем Смагою О.А. для учнів 3-х і 5-х класів було проведено урок-квест «Традиції Дня Святого Валентина», під час якого учні оформлювали і підписували листівки, а також ознайомлювалися з традиціями і звичаями святкування Дня Святого Валентина в англомовних країнах.

Для учнів 3-х класів було проведено музичне змагання, під час якого діти співали пісню «Іf You Love Me and You Know It» присвячену святу.

16 лютого, у п’ятницю, вчителем Панкратовою О. М. було проведено урок- квест «Подорож до країн англійської літератури» для учнів 5-х класів. Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови.

Для учнів 9-11-х класів вчителем Дяченко С.Л. було проведено літературний вечір «Іn the World of Love». Справжні артисти підкорили серця глядачів, вчителів та батьків майстерно декламуючи вірші про кохання англійською мовою.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української мови. Тиждень англійської мови завершено. Усі задуми були реалізовані. Кожен день був особливим. Всі заходи були надзвичайно цікавими, насичені активною працею і добрим позитивним настроєм.


Галерея "16.02.2024 Підсумки предметного тижня англійської мови"

Кiлькiсть переглядiв: 85