Підведення підсумків Тижня початкових класів

Згідно з планом роботи закладу на 2023/2024 навчальний рік та з метою створення сприятливих умов щодо підвищення рівня зацікавленості учнів у вивченні предметів у початкових класах, створення сприятливого освітнього середовища щодо формування предметних та ключових компетентностей учнів у період з 11 березня по 15 березня 2024 року в ХЛ № 65 було проведено Тиждень початкових класів.

Традиційно, палітра цікавих заходів, які відбулися в ХЛ № 65, проведенню яких передувала ретельна підготовка, як завжди була широкою та насиченою. Тиждень був насичений багатьма різноманітними подіями: цікавими виставками, конкурсами, вікторинами, інтелектуальними іграми, віртуальними подорожами та захоплюючими змаганнями. Усі заходи проводились у позаурочний час, цікаво й змістовно. Їх режисерами-постановниками виступали класні керівники, вчителі, які працюють в 1-4-х класах, а також батьки учнів. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити тиждень початкових класів справжнім святом, як для дітей, так і для дорослих.

Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи. Вони викладають предмети різних напрямків, тому мають благодатний матеріал для різних видів корекційної роботи. Змістовні заходи, захопливі хвилини кожного уроку стали яскравою подією у житті учнів ХЛ № 65.


Галерея "18.03.2024 Тиждень початкових класів"

Кiлькiсть переглядiв: 11