Розпочався Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Сьогодні, як ніколи, зростає роль освіти у підготовці учнів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає. Необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров'я.

Одним із пріоритетів нашого ліцею є формування у здобувачів освіти основ безпечної поведінки в навколишньому світі та свідомого ставлення до власного здоров’я.

Саме тому, з метою підвищення рівня обізнаності учнів з питань особистої безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій 1 квітня в ХЛ № 65 розпочався Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, який триватиме до 06 квітня.

Були визначені завдання, реалізація яких сприяла б успішному його проведенню: створення безпечних умов для формування всебічно розвиненої творчої особистості; спрямовування освітньої роботи на здоров’язбережувальні технології.

Протягом тижня педагогами будуть проведені заходи, направлені на засвоєння і поглиблення знань безпечної поведінки та вироблення практичних навичок у різних ситуаціях.

Учнів чекає багато цікавих відкриттів про безпеку!

Кiлькiсть переглядiв: 22